majatalo.org hahmologo

     
EtusivuKeskustelutRoolipelitLiveroolipelitStrategiapelitMuu materiaaliLinkitWeb kortitFaq

Tervetuloa Kiukkuisen Oravan majataloon

Sivuston tarkoitus on tarjota informaatiota suomalaisille roolipelaajille, larppaajille ja strategiapelien harrastajille sekä mahdollistaa myös keskustelu näiden aiheiden ympärillä.

Voit osallistua sivuston kehittämiseen lähettämällä meille omia artikkeleitasi, esitelmiäsi tai vaikkapa novellejasi. Julkaisemme ne tällä sivustolla nimelläsi tai nimimerkilläsi varustettuna ja vastineeksi saat paljon mainetta ja kunniaa.

Sivustoa koskevat kysymykset ja muut viestit voi lähettää osoitteeseen majatalo@majatalo.org. Informaation lisäksi tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuutta vuokrata majatalon alta kotisivutilaa. Jos sinä, seurasi tai pelisi tarvitsee mainosvapaata PHP tuellista kotisivutilaa huokeaan hintaan, ota yhteyttä ylläolevaan osoitteeseen.

22.07.05
Jakubiaksen roolipeli E.E.T.I.O.P.I.A julkaistu majatalon roolipeliosiossa.

06.07.05
Tietokanta palautettu.

05.07.05
Majatalo.org tietokanta on vahingoittui, minkä vuoksi keskustelufoorumi on pois käytöstä. Yritämme palauttaa tietokannan käyttäjätietoineen ja viesteineen tämän viikon aikana. Ylläpito pahoittelee tilannetta. Voit tavata muita käyttäjiä väliaikaisella Tagboardilla. Huomioithan kuitenkin, että Tagboard ei edellytä sisäänkirjautumista, joten täysin ulkopuoliset ihmiset voivat väittää olevansa esimerksi ylläpitoon kuuluvia henkilöitä. Kiukkuisen Oravan viestit näkyvät kursivoituna ja ilmoitamme uusista käänteistä tilanteen suhteen lähinnä täällä etusivulla.

30.06.05
Juhani Lehto luovutti hahmolomake kirjastoomme ystävänsä kanssa tekemät Rolemaster lomakkeet. Lomakkeet ovat Excel muodossa ja suomenkielisiä.

10.03.05
Syövätkö hahmonne majatalossa aina vain "ruokaa"? Käyttäjämme Jakubias on ystävällisesti kirjoittanut meille majatalon menun, josta löytyy vatsantäytettä vaativammallekin seikkailijalle - ja ennen kaikkea nimet ruokalajeille.

04.02.05
Hahmolomake kirjastomme kasvaa kasvamistaan. Tällä kertaa Niilo Paasivirta antoi Dungeons & Dragons 3.5 editionin lomakkeet käyttöönne.

26.12.04
Hahmolomake kirjastomme kasvoi jälleen. Käyttäjämme Q luovutti meille tekemänsä Praedor lomakkeen.

22.12.04
Majataloa vaivannut, phpBB keskusteluohjelman kautta tullut, mato on saatu taltutettua.

17.12.04
Uusi ulkoasu, uudet tuulet. Pieniä muutoksia voi vielä olla tulossa. Juha Harjun piirtämät hahmot tulevat vielä takaisin, todennäköisesti ihan omalla sivullaan.